31 maig, 2018

Pica-Pica al Barri (mantenint vincles)

Viure en una residència no vol dir renunciar a relacionar-nos amb el nostre entorn, ni  molt menys! No vol dir conèixer gent nova, aprendre coses noves i viure noves emocions. Perquè encara que visquem fora de casa nostra, estem vivint, sentint i experimentant amb la vida. Nosaltres, els que ens relacionem cada dia amb els residents, sabem de la importància de seguir creant vincles.

Però aquests vinvles no s’han de quedar tancats al centre, han de sortir, hem de buscar més. La majoria de persones que viuen en una residència, han tingut una relació molt estreta durant tota la seva vida (o almenys en els últims anys) amb el barri on s’ubica, és per això fonamental prosseguir aquesta relació. Perquè mantenint-la, revivim moments, però sobretot revivim emocions, la majoria (perquè no) positives.

A Parc del Clot, des de fa uns anys, mantenim una bonica col·laboració amb el Casal del barri, entre d’altres, tenim un espai on cultivem el nostre hort urbà, però sobretot, el que ha suposat aquest “fer barri” són bones amistats i amables moments .

Aquest és un d’ells, hem donat la benvinguda a l’estiu, que poc li falta, amb un Pica Pica de “traje”, on cada un ha col·laborat amb alguna cosa.

A qui no li agrada de tant en tant prendre alguna cosa amb amic, riure una estona, prendre l’aire, veure la llum del sol, respirar aire fresc, olorar de gairebé estiu, saludar el veí amb un somriure … A qui no? Tinguem l’edat que tinguem, visquem on visquem, és sa practicar lo  social, és sa oblidar una estona d’un, i relacionar-se amb els altres. Fem Barri?

 

89361757-56fd-4d45-b6cd-a2334cf0acf99a5b9890-dd11-4dbb-bd88-58dde62b66de

Deixa un comentari