13 gener, 2019

Ens visita Viva la vida (Tele5)

Fa uns dies vam tenir l’agradable visita de Tele 5 i la nostra casa es va transformar en un plató de televisió .Un equip de Viva la vida, simpatiquíssim, càmera i reportera, es va presentar el dia abans de reis, i, micròfon en mà, ens va voler fer unes preguntes …

Aquestes preguntes van ser la clau de l’orgullosos que estem (per que no dir-ho), de la nostra filosofia i el Taranna d’aquesta residència.

Mai se és gran per creure, per a això (i moltes altres coses) ,no hi ha edat, per això, els residents van escriure les seves cartes als reis d’orient. Fa uns dies que teníem preparades aquestes línies, cadascuna d’elles, redactada amb la mateixa il·lusió que qualsevol persona que demana coses que li fan sentir bé.

Jessica Déniz, amb tota la seva empatia, ens va preguntar aquell matí sobre aquestes cartes abans de ser lliurades al rei mag, perquè, la idea era comprovar que els reis mags arribaven fins a la nostra residència, si farien cas a persones grans que viuen en un centre . Aquell matí, tot l’equip i famílies, emocionades per l’esdeveniment, van participar perquè ens portéssim un bonic record, vam tenir un rei mag i fins i tot ,una gosseta maga (Mossa, és clar).

En el vídeo podeu veure el que demanen aquestes cartes, i, també podreu veure, que a la tarda ens van tornar a visitar a l’hora del sopar, perquè expliquessin que els havien regalat, i si quadrava amb les peticions. Les cares de sorpresa es podrien comparar amb les mateixes que quan saps que alguna cosa bona que esperaves, ja ha arribat.

Per a nosaltres, que creiem en la millora contínua, això també ens dóna una lliçó del que vol dir ‘atenció centrada en la persona’.

De que escoltar i observar és el primer, que els reis mags de les seves vides potser, som tots nosaltres, i, amb només estar atents, podem donar pessics de felicitat amb petites coses quotidianes.

Que no som auxiliars, o equip tècnic o directors o … som amics, amigues, som família, som el nou o la nova, som els que veuen cada dia, som part de les seves vides, i ells són part de la nostra.

A vegades no calen carters reials, de vegades la carta simplement és un somriure retornada a una mirada.

Gràcies Viva la vida (telecinco).
Podeu clickar al següent botó per veure el video ,es troba a 2h:06 min.

Video

 

Deixa un comentari