20 setembre, 2018

Compartim Generacions!

La nostra primera experiència va ser fa un any i mig més o menys, era estiu, havien acabat les classes i vam pensar … Podria ser una bona idea portar als nens un dia? Aquí va començar tot, aquest “portar als nens un dia” a poc a poc es va convertir en diverses setmanes pensant quines activitats podríem fer i compartir amb els residents, vam tantejar el terreny coneixent l’opinió d’ells, fins al menú que podríem posar i les tasques en què podrien ajudar els nens. Ens vam fer una idea dels beneficis que podria tenir aquest intercanvi generacional.

La primera experiència va superar les nostres expectatives, tallers de cuina, manualitats, berenar …. Van assistir fills de treballadors i néts de residents, i no només ens vam adonar de l’èxit en el moment, també en sentir als nostres fills dir “mama, quan tornem a la feina? el teu t’ho passes genial eh en el teu treball! ”

Llavors vam repetir l’experiència !! i vam tornar a repetir! L’última va ser a la Residència Parc del Clot. Organitzem tallers compartits, de manualitats, cuina i psicomotricitat, esdeveniments amb un nivell adequat per a la participació de les 2 parts.

Us podem dir que:

La participació dels residents en els tallers, la motivació, la implicació i la satisfacció es va incrementar en un 100% en compartir aquests moments amb els nens.

I si, podem dir que, compartir generacions, la companyia dels nens, l’intercanvi generacional, la visita als avis o com ho volgueu anomenar suma felicitat, així que SEGUIREM SUMANT !!

 

 

 

Deixa un comentari