27 febrer, 2018

Aplicar el sentit comú (cuidant de persones)

Volem agrair l’agraïment de moltes famílies que, amb petits detallets (clauers, bombons, un llum, una tauleta …) ens alegren molts dies.
No som perfectes, ni uns supercracks ni uns herois, per què? Perquè quan es treballa amb persones t’estàs exposat als sentiments d’aquestes persones, cada dia, un dia darrere d’altre , perquè cada minut de la nostre feina  estem al servei d’un ésser humà amb totes les seves virtuts i defectes, per això, no hi ha un mètode, ni un manual, i per això no podem dir que el nostre error sigui cero, per que no són matemàtiques ..
Però si podem dir que hi ha alguna cosa que mai falla, el SENTIT COMÚ, això potser no de com assignatura en molts cursos, però per cuidar persones fa falta molt, i … funciona, a nosaltres si, ens funciona, hi ha una  sèrie d’ingredients que es relacionen amb ell, quan fem servir tots ells, ens dóna com a resultat el tractar a les persones amb molt sentit comú, però no és com una fórmula matemàtica, és com una recepta artesana, per això, el secret sempre està en posar-li molt d’amor.
Per això, quan ens regalen un detallet, d’aquests que et fan sentir com que has sabut fer servir el sentit comú, et sents més a prop de la humanitat, i et surt un somriure molt gran i llavors descobreixes que, davant del dubte, MOLT D’ AMOR .

 IMG_9433

Deixa un comentari