18 maig, 2017

“JORNADA DE TASTETS” Els residents decideixen els plats dels menús

Aquesta jornada va sorgir dels nous plats que es van plantejar en l’última reunió d’alimentació del centre. Per així poder provar les noves receptes i decidir si s’han d’incloure en els menús d’estiu. Us ho expliquem tot,vam provar :

  1. Crema de cogombre i iogurt,
  2. Crema de pastanaga i iogurt,
  3. Cous-cous de pebrots i xampinyons
  4. Cous-cous de bacó i formatge
  5. Hummus amb natxos
  6. Volta i volta de gall dindi
  7. Gaspatxo de préssec
Després de provar-los, per majoria s’ha decidit posar tots els plats al menú! amb la variació de modificar una mica la recepta de la crema de cogombre i iogurt .La veritat que va ser un èxit, tots els plats van agradar! Aquesta activitat està desenvolupada sota la filosofia de l’atenció centrada en la persona, la idea principal és que els usuaris del centre decideixin el que voldran menjar a la temporada vinent. Fer-partícips de la presa de decisions del centre. La veritat que per a tots va ser una experiència molt agradable i satisfactòria. S’ha decidit tornar-la a repetir i, el més important … Per a aquest estiu tindrem sopars de tapes pica-pica. Gràcies a tots per participar!

Deixa un comentari