RESIDENCIAL PARC GÜELL, S.L. és el Responsable del Tractament de les dades personals de l’usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal. Drets que assisteixenl’usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: parcguell@gruparrels.cat. Datos de contacto del DPO: MARE DE DEU DE LA SALUT 39, 08024 BARCELONA – gabinete19@hotmail.com
INFORMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS AMB FINALITAT DE CANDIDAT A TREBALLADOR

RESIDENCIAL PARC GÜELL, S.L. és el Responsable del Tractament de les dades personals de l’Interessat i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: fer partícip l’Interessat en els processos de selecció de personal, portant a terme un anàlisi del perfil del sol·licitant amb l’objectiu de seleccionar el millor candidat per al lloc vacant del Responsable.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant un termini màxim d’un any, transcorregut el qual es procedirà a la supressió de les dades garantint-li un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció. En aquest sentit, transcorregut l’esmentat termini, i si desitja continuar participant en els processos de selecció del Responsable, li preguem ens remeti novament el seu currículum.

Actualització de les dades: en cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, li preguem ens ho comuniqui per escrit el més aviat possible, a fi de mantenir les dades degudament actualitzades.

Comunicació de les dades: es podran comunicar les dades a les empreses del grup per a la mateixa finalitat.

Drets que assisteixen l’Interessat:

- Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
- Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
- Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

RESIDENCIAL PARC GÜELL, S.L. MARE DE DEU DE LA SALUT, 39 – 08024 BARCELONA
(BARCELONA). Email: parcguell@gruparrels.cat
Datos de contacto del DPO: MARE DE DEU DE LA SALUT 39, 08024 BARCELONA -
gabinete19@hotmail.com