13 abril, 2018

Col·laborem amb SocialFooding

La nostra experiència amb Social fooding va començar fa uns mesos, resulta que un familiar d’una persona que viu amb nosaltres és voluntari en aquest projecte, i la nostra història comença així:

Social fooding és una fundació l’objectiu principal és combatre la fam, ¿Com? La idea està basada en una cadena de col·laboració brutal, el que a tu et sobra, i, que segurament acabarà a les escombraries, ells ho gestionen perquè altres persones amb recursos insuficients puguin alimentar-se.

No es tracta de repartir menjar caducat o en mal estat, si no tot el contrari, aliments en perfecte estat que queden en excedent en moltes cuines, que poden ser aprofitats amb totes les seves propietats .Social fooding ens proporcionen uns recipients preparats per congelar les partides sobrants i els congelem (només els aliments aptes). Un voluntari ve els dies pactats a recollir aquests “tuppers” sense que es trenqui la cadena de fred, els reparteixen a les ONG corresponents que el gestionen perquè moltes famílies puguin menjar.

Per a nosaltres NOMÉS HA ESTAT UN AVANTATGE, en una setmana llençavem una mitjana de 90 racions de menjar, gràcies a SF ara s’aprofiten unes 80 racions, de les que 80 persones podran alimentar-se.

No ens cansarem d’aplaudir aquest projecte, d’animar a altres entitats que que facin el mateix. A part de la facilitat que ens donen en tot el procés, és un exercici de col·laboració mútua molt gratificant, les famílies, els residents, el personal del centre … sabem que posem un gra de sorra sense fer cap esforç, només reciclant, aprofitant i optimitzant els nostres recursos que abans acabaven en un trist galleda de brossa orgànica.

Gràcies Social fooding a tenim una miqueta més de consciència social :)

Fotos RESI GRUP ARRELS Oct. (46)

Deixa un comentari